Yoff Kau - BodyWorks Studio - Nieuws

Gemberpakking of Moxa behandeling

Gemberpakking of Moxa behandeling

Probeer eens een Gemberpakking of Moxa behandeling.

Om heerlijk nog na te sudderen na je behandeling of als behandeling op zich. Deze gemberpakking verwarmt en voedt de nieren en ondersteunt de ontgifting van je lichaam. Het is natuurlijk ook heel ontspannend om even stil te kunnen liggen zonder poespas in de heerlijke warme koesterende omhelzing van de gemberpakking zonder verdere prikkels. Vooral in de winter is deze behandeling heerlijk, maar bij bijnieruitputting, burnout of oververmoeidheid kan het natuurlijk het hele jaar door worden gegeven. Speciale aanbieding nu als extraatje bij je behandeling voor 10 euro of als losse behandeling voor 37,50 euro. Deze aanbieding elk jaar van oktober tot en met maart.

Ook de moxa behandeling ( werken met smeulend bijvoet kruid) kan helpen om snel energie bij te tanken en je weerstand te verhogen. Hiervoor gelden dezelfde tarieven als voor de gemberpakking.

Wat ook bijzonder is van de moxa behandeling is dat het kan ondersteunen bij het in gang zetten van de bevalling als je flink over tijd bent, of ondersteunen bij het op natuurlijke draaien van de baby als deze laat in de zwangerschap nog in stuitligging ligt.

Uitgegeven op 19-12-2012

Suggesties / Weetjes

Heeft u leuke suggesties, handige tips en weetjes die u met mij en anderen wilt delen?

Laat ze dan achter op de contactpagina zodat ik ze kan publiceren.

We zijn op de wereld bij elkaar om te hellupen nietwaar?