Yoff Kau - BodyWorks Studio - Reiki

Reiki

Het woord Rei-ki bestaat eigenlijk uit twee woorden en betekent letterlijk universele levens energie.

reiki kanji ned

Het is overal om ons heen, het onderhoudt ons, voedt ons en geneest ons, als we dit willen. Echter om op deze manier optimaal met energie te kunnen werken dien je te worden ingewijd en begeleid door een Reiki Master. Het is alsof je lichaam beter wordt afgestemd op het doorvoeren oftewel doorgeven van de universele energie. Hiermee kun je mensen behandelen als die erom vragen. Iedereen kan getraind worden in het geven van Reiki. Iedereen kan ingewijd worden in de diverse graden van Reiki.

Een volledige behandeling duurt over het algemeen tussen de 60 en 90 minuten, maar er zijn ook kortere behandelingen mogelijk in overleg (kinderen en dieren lijken er minder van nodig te hebben met hetzelfde effect). Een behandeling is rustig en ontspannend. De Reiki zoekt zijn eigen weg en doet zijn werk.

De behandelaar hoeft dus niets te sturen. De Reiki weet waar hij nodig is. Er wordt ook hier gewerkt aan de totale mens zonder te kijken naar specifieke klachten of beperkingen. De handen van de behandelaar kunnen op of boven het lichaam van de ontvanger worden gehouden op diverse locaties zodat de energie op een prettige manier kan doorstromen.

Ik ben opgeleid in Usui Reiki Ryoho (The Usui Natural System of Healing). Momenteel heb ik het niveau van Master Teacher bereikt. Deze behandelvorm werd ontwikkeld in Japan door Usui Sensei. Voor meer gedetailleerde informatie over de geschiedenis en verschillende vormen van Reiki verwijs ik je graag naar de diverse websites van de internationale Reiki organisaties.

Cadeaubon

Zo kunt u een cadeaubon bestellen:

  • Vul dit formulier in.
  • U ontvangt direct een antwoord per mail.
  • Volg de instructies in die mail om de betaling over te maken.
  • Zodra de betaling is ontvangen zend ik u de cadeaubon als pdf bestand.
  • Deze pdf kunt u uitprinten om de ontvanger ermee te verrassen.

Aanvrager

Naam
Email

Ontvanger

Naam

Cadeaubon

Cadeau

Beveiliging code

Code