Yoff Kau - BodyWorks Studio (mobiel) - Behandelaar

De behandelaar

Na het behalen van mijn shiatsu therapeutendiploma in 1998, ben ik officieel met mijn praktijk gestart en heb deze verder uitgebouwd naast mijn andere baan als secretaresse. Ik heb er vanaf dat moment bewust voor gekozen om niet meer op het hoogste niveau in de organisatie te werken met extreme stress en verantwoordelijkheid en zo gingen die twee werelden die ik had gekozen best goed samen. Maar vanaf medio 2006 ben ik fulltime aan het werk gegaan als therapeut in mijn eigen praktijk. Het was een grote sprong en ik heb hem met volle overgave gemaakt.

Inmiddels heb ik me ook enthousiast begeven op verdere paden binnen de natuurgeneeskunde. Disciplines waarvan ik voel dat ze complementair zijn bij het werken met Shiatsu. Ik kan er ontzettend van genieten om kennis en wijsheid te vergaren en uit te wisselen met collega therapeuten. En er is zoveel te leren op dat gebied!! Soms via een workshop, op persoonlijk niveau, of soms via Internet forums. Dus ondertussen is mijn werkgebied uitgebreid naar o.a. docent Do-In (Acu-Yoga), Bowen Therapie, Triggerpoint Therapie, Kinesio-taping, Reiki, Holistic Pulsing en natuurgeneeskundig gezondheidsadvies.

Ik heb zelf ondervonden dat als je eenmaal je voeten op dit pad heb gezet als therapeut, dat de mogelijkheden om op reis te gaan om je verder te ontwikkelen en praktische toepassingen te vinden voor de kennis die je onderweg hebt vergaard, schier oneindig lijken te worden. Ik ben ervan overtuigd dat een westerse toepassing en integratie van de eeuwenoude oosterse kennis, artsen en therapeuten binnen en buiten de natuurgeneeskunde zullen verlichten en enthousiast maken. Zo kunnen wij onze cliënten meer zien als unieke wezens samengesteld uit een oneindige variëteit van ingrediënten en niet meer alleen als een symptoom waarmee we ze identificeren, of als een klacht waarvoor ze bij ons komen. Ik zie het behandelen altijd als een samenwerking met de cliënt. Zo zijn we samen op zoek naar een betere kwaliteit van leven en het veranderen van onze omstandigheden.

Ik kijk er naar uit om je binnenkort te ontmoeten.
Tot dan!

Yoff

voor meer informatie over de therapeut klik hier