Yoff Kau - BodyWorks Studio - Kinesio-taping

Kinesio Taping

Ook weer een geweldige therapie vorm uit Japan. Al meer dan 25 jaar wordt het toegepast bij de preventie en behandeling van sport- en andere blessures.

Deze tape is speciaal voor dit doel ontwikkeld en op de gebruikelijk manier toegepast zoals gebruikelijk is bij sport taping. Het wordt niet circulair of beperkend toegepast. Het wordt juist aangelegd met de richting van de spieren en pezen mee. De tape laat geen lijmresten achter na het weghalen en leidt zelden tot huid irritatie.

Er zijn twee opties om uit te kiezen: activeren of sederen van bepaalde functies al naar gelang je daarbij een bepaald doel hebt. Deze vorm van tapen geeft een sterke impuls aan het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het is bijvoorbeeld een krachtige manier om oedeem te verlichten of om lymfe vloeistof af te voeren. De reden hiervoor is dat de beweging van de tape en de ruimte die het creëert tussen de verschillende huid- en weefsellagen een stimulans is voor de circulatie en het activeren van de beweging van de lymfe vloeistof en natuurlijk ook het loslaten en afvoeren van toxines.

De tape kan zowel therapeutisch als preventief worden toegepast. Het aanleggen is simpel en vlot. En na een paar keer kun je het gemakkelijk zelf toepassen. Je kunt ermee sporten, onder de douche gaan en er ontspannen mee slapen. Het zal je helemaal niet beperken. En bij mij kun je er vandaag al mee beplakt worden!!

Hier vind je een interessante toepassing. Op internet zijn nog veel meer voorbeelden en informatie over kinesiotaping te vinden.

Cadeaubon

Zo kunt u een cadeaubon bestellen:

  • Vul dit formulier in.
  • U ontvangt direct een antwoord per mail.
  • Volg de instructies in die mail om de betaling over te maken.
  • Zodra de betaling is ontvangen zend ik u de cadeaubon als pdf bestand.
  • Deze pdf kunt u uitprinten om de ontvanger ermee te verrassen.

Aanvrager

Naam
Email

Ontvanger

Naam

Cadeaubon

Cadeau

Beveiliging code

Code