Yoff Kau - BodyWorks Studio - In de watten gelegd

In de watten gelegd

Soms is het gewoon tijd om eens even wat kwaliteitstijd aan jezelf te besteden, niet teveel poespas, maar gewoon omdat het prettig is. Om die reden heb ik een paar behandelingen op het menu gezet die wat korter zijn, maar die zeker niet minder indringend of effectief zijn, maar gewoon even wat relaxter!

bladdruppel

Deze behandelingen duren maximaal 40 minuten.

Hoofdmassage en oorkaarsbehandeling
Even lekker je hoofd leeg en licht maken. Drukpunten en zachte fascie (bindweefsel) bewegingen zijn alles wat nodig is om je van bovenaf te laten ontspannen, alleen maar door je gezicht en hoofd te behandelen. Hierna wordt je hoofd verder leeg en helder gemaakt met de zachte en ontspannende kracht van oorkaarsen. Echt zalig!

Hoofd- en voetmassage
van top tot teen opgefrist door aan de toppen en de tenen even aandacht te schenken! Het losmaken van de hoofdhuid en het mobiliseren van je voeten en enkels zullen je een geweldige opkikker geven. Je zweeft weg op wolkenvoetjes als je weer naar huis gaat.

Holistic Pulsing
Holistic Pulsing is een techniek waarbij het lichaam van de ontvanger door de behandelaar zachtjes aan het wiegen wordt gemaakt. Dit wiegen wordt afgestemd op het persoonlijke ritme van de ontvanger en vanaf het moment dat de beweging wordt ingezet wordt deze niet meer onderbroken. Alles mag wiegen van je kleine teen tot het kortste haartje op je hoofd. Dit is zo'n ontspannende totaalervaring dat je jezelf er helemaal aan over kunt geven. Spanningen laten los, puzzelstukjes vallen op zijn plaats. Alles mag er zijn, aandacht, ontspanning en ook emoties. Het is wat het mag zijn en wat je op dat moment nodig hebt. Een hele bijzondere manier van ontspannen, zeer koesterend en harmoniserend. Met name ook heel verzachtend voor je zenuwstelsel.

Cadeaubon

Zo kunt u een cadeaubon bestellen:

  • Vul dit formulier in.
  • U ontvangt direct een antwoord per mail.
  • Volg de instructies in die mail om de betaling over te maken.
  • Zodra de betaling is ontvangen zend ik u de cadeaubon als pdf bestand.
  • Deze pdf kunt u uitprinten om de ontvanger ermee te verrassen.

Aanvrager

Naam
Email

Ontvanger

Naam

Cadeaubon

Cadeau

Beveiliging code

Code