Yoff Kau - BodyWorks Studio - Behandelingen

Behandelingen

Na mijn eindexamen Klassieke Shiatsu in 1998, heb ik me de eerste jaren volledig geconcentreerd op het werken met de meridianen en tsubo’s (acupunctuurpunten).
Er kwamen echter een paar andere disciplines op mijn pad waarvan ik voelde dat ze complementair waren voor het werk met Shiatsu.
Ik wil mijn cliënten een breder scala van therapieën kunnen bieden en heb tot het huidige moment mijn studie vervolgd en uitgebreid met een aantal andere vormen van lichaamswerk. Shiatsu blijft de basis, maar alle beetjes helpen en verandering van spijs doet eten, ook voor je lichaam.
Omdat ik nu meer op mijn noten op mijn zang heb dan alleen Shiatsu, heb ik besloten mijn cliënten een ruimer menu te bieden in de vorm van “Bodyworks”.

Van de diverse technieken die ik me eigen heb gemaakt, volgt via het menu hiernaast een summiere omschrijving. Alle technieken hebben allen iets met elkaar gemeen: ze geven een impuls aan het zelfgenezende vermogen van het lichaam en de geest. Je lichaam en geest zijn verweven en wat ze het liefst willen is jou zo goed mogelijk ten dienst staan. Soms ontstaat er door interne of externe invloeden een blokkade, maar met een beetje hulp en overredingskracht is er nog veel mogelijk. Hiermee wil ik niet zeggen dat ernstige ziekten zomaar te genezen of te overwinnen zijn. Maar als je lekkerder in je vel komt te zitten, dan kan alleen al die verandering in je attitude je een gevoel van meer controle en vrijheid geven of een gevoel van ontspanning. Je kunt berusten in het moment en je kunt je strijdvaardiger en daadkrachtiger voelen. Van daar uit kun je zelf beslissen wat je strategie voor de korte en lange termijn zal zijn. The body works!!

Lichaamswerk kan ook een leuk cadeautje zijn voor jezelf of voor anderen. Er zijn eventueel ‘kortingskaarten’ te verkrijgen als je meer behandelingen ineens wilt betalen en ‘cadeaubonnen’ om aan vrienden en geliefden te geven.

Het is ook mogelijk om via de praktijk workshops en cursussen te volgen. Dit betreft onder andere workshops Shiatsu, Do-In, Reiki en “verbetering van houding- en stemgebruik door lichaamsbewustzijn” of combinaties hiervan. Elke cursus of workshop wordt op maat gemaakt voor de deelnemers. 
De locatie is naar eigen wens of door mij te organiseren in overleg.
De workshops duren een dagdeel of een dag, afhankelijk van de wensen van de cursisten, en hierin wordt een specifiek onderdeel van de techniek belicht en uitgediept. Deze workshops worden regelmatig gehouden door het jaar heen en kunnen ook speciaal in het kader van een personeels-, club-, of familiedag worden georganiseerd. Het is mogelijk een workshop of cursus gericht op leken te organiseren of aangepast aan het kennisniveau van de deelnemers.

Bel of mail voor meer informatie over cadeautjes, workshops en cursussen.

Het menu van de Bodyworks Studio omvat momenteel:

 • Klassieke Shiatsu Therapie
 • Reiki
 • Bowen Techniek
 • Kinesio Taping
 • Triggerpoint Therapie
 • Ademhalings- en ontspanningstechnieken
 • Do-In (meridiaan stretching)
 • In de watten gelegd
 • Workshops en lessen op maat

Cadeaubon

Zo kunt u een cadeaubon bestellen:

 • Vul dit formulier in.
 • U ontvangt direct een antwoord per mail.
 • Volg de instructies in die mail om de betaling over te maken.
 • Zodra de betaling is ontvangen zend ik u de cadeaubon als pdf bestand.
 • Deze pdf kunt u uitprinten om de ontvanger ermee te verrassen.

Aanvrager

Naam
Email

Ontvanger

Naam

Cadeaubon

Cadeau

Beveiliging code

Code